Vi kan igjen glede oss til å invitere gjester med til Birgittasøstrenes klosterhotell på Piazza Farnese, midt i Roma.

Sentralt plassert med få minutters gange til Campo di Fiori, Piazza Navona, Pantheon og mange andre historiske severdigheter, vet vi at vi ikke kan være bedre plassert. I løpet av dagene vi er der, vil vi også spasere over til Trastevere og til Petersplassen, med sin alltid imponerende julekrybbe. Også i år vil vi oppleve pavens messe 1. nyttårsdag.

De fleste av dere som reiser med oss har vært med på mange av våre tidligere turer. Denne gangen vil vi ikke låse programmet i et fastlagt program. I stedet vil vi lytte til våre gjesters ønsker. Fortell oss hva dere vil! Vi vil selvfølgelig starte turen vår med en vandring i nærområdet og høre historien og anekdotene som er knyttet til kjente og ukjente ting her, vi ønsker å vise dere Ghettoen og høre historien om jødene, og vi ville like å gå i fotsporene til nordmenn som har besøkt Roma lenge før oss. Julefeiring i Roma er nær knyttet til julekrybber, og vi vil selvfølgelig beskue flere av dem.

IMG_3212

I løpet av oppholdet vil det også bli tilbudt en konsert.

Vi har halvpensjon i klosteret, det betyr frokost og lunsj eller middag hver dag.

Vi har ellers mange gode forslag til spisesteder for de måltidene vi ikke har i klosteret.

Det er alltid noe spesielt å være i Roma. Å ta del i nyttårsfeiringen i den “evige stad” er for mange en sterk og betydningsfull opplevelse. Vi hører klokkene ringe inn det nye året mens vi skåler i champagne på klosterets tak og lar oss rive med av et praktfullt og medrivende fyrverkeri.

Vi har reist til Roma i mange tiår og ser frem til å dele våre kunnskaper og kjærlighet til denne byen, som alltid vil bety mye for oss. Vi skal ikke “gå i kloster” – bare glede oss over søstrenes velvillighet i et av Romas mest staselige palass. De åpner gjerne dørene – og vi får høre Birgittasøstrens usedvanlige historie om den hellige Birgitta som kom til Roma på 1300 – tallet. Og ikke minst vil vi bli invitert til å ta del i deres sang og messer i et av Romas vakreste kirkerom, om man selv ønsker.

Jeg og julekrybbe

Velkommen til noen gode, vakre og innholdsrike dager i en by som aldri slutter å utfordre.

Beste hilsen Siri og Nils K Larsen

Pris:

Turen koster kr 12 800,- per person i delt dobbeltrom og kr 1 200,- i singeltillegg. Prisen inkluderer fly tur/retur Oslo, transfer, fem netter med halvpensjon i            Casa St Brigida, informasjon og guidete vandringer.

Vi anbefaler alle våre gjester å tegne egen reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse.

Prisen inkluderer ikke: alkoholholdige drikker, driks, byskatt.*

 

* Alle italienske byer har innført byskatt for turister. Den varierer mellom 3 - 6 € per person per døgn. Den betales kontant til Birgittasøstrene ved avreise.

Påmelding:

Så snart som mulig og senest innen 20. oktober 2017.
TA KONTAKT FOR BESTILLING